3 od 3 kod “kuće: Metaloplastika-Dinamo 23:19

Pre nekoliko nedelja Metaloplastika je ispustila pobedu u Pančevu u poslednjih desetak minuta utakmice. Videlo se već tada da je Dinamo rival koga ova ekipa Metaloplastike, može i treba da pobeđuje. Stigli su gosti iz Pančeva u Šabac sa namerom da pobedom ostanu u borbi za najviši plasman, ali u danas odlično popunjenoj Hali Zorka domaćin je bio taj koji se pitao.

Svojim drugim golom Đorde Pisarić je u osmom minutu doneo 4:1 Metaloplastici i od tada Dinamo nije prišao na manje od tri gola. Spustio je Arsić rampu danas, branio sve što je trebalo, a bekovi Metaloplastike su to kažnjavali pametno. Čak njih sedmorica su danas davali golove. Plavi su svoju prednostu uspešno održavali, pa pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Verna šabačka publika velikim aplauzom nagradila je Vladana Jordovića i igrače Metaloplastike za bezkompromisnu borbu i umeće koje su pokazali u ovoj utakmici.

Statistiku sa meča, možete pogledati OVDE.

Posle 6. kola, Metaloplastika je sa 6 bodova sa domaćeg terena, na deobi treće pozicije zajedno sa ekipama Dinama i Partizana. Priliku za proboj ka vrhu tabele, plavi će imati sledećeg vikenda kada gostuju Partizanu. Biće to dule dve ekipe koje su ove sezone već četiri puta ukrstile koplje.