Bolji od Šamota: ŠAMOT – METALOPLASTIKA 29:34

METALOPLASTIKA: Vorkapić 4, Milovanović 4, Dakić 3, Trkulja 3, Srdanović 3, Došen 2, Marinović 1, Brajović 8, Puljizović 3, Đukić 2, Jezdimirović, Todorović, Mitrović 1, Pisarić, Milić, Vladisavljević (2 odbrane), Kljajić (8 odbrana), Bomaštar (1 odbrana).

Samo dva dana posle provere u Kaću, trener Jordović je, iako i dalje visokom ritmu treninga, zakazao novu proveru. Ovaj put ugostio nas je još jedan superligaš Šamot iz Aranđelovca, čija publika zaista voli rukomet, što su solidno popunjene trbine prvog septembarskog dana i dokazale.

Od početka su naši momci, “rešili” da pobede ovu utakmicu, što se odslikavalo stalnom prednošću od 2-3 gola razlike. Kombinovao je u oba smera Vladan Jordović, u jednom momentu uigravao i odbranu 5-1, a plavi su napadački bili dosta raspoloženiji nego u Kaću. Ovaj put “iskočio” je Voja Brajović sa 8 golova, dok su ga pratili Vukašin Vorkapić i Nemanja Milovanović sa 4. Na kraju, uz dobro podeljenu minutažu, još jedna pobeda.

Sledeću proveru Metaloplastika ima u sredu u Živinicama, gde će nas ugostiti premijerligaš iz BiH, Konjuh, koje od ove sezone sa klupe predvodi Žikica Milosavljević.