BORBA NA DVA FRONTA!

Nije lako posle dva poraza u prvenstvu, ali se zdravstveni bilten polako popravlja, te se svi nadamo da će to doneti i bolje rezultate u preostala tri meča koja nas očekuju do kraja ove kalendarske godine. Pre nego što nastavimo prvenstvo, već sutra na s očekuje derbi u Kupu. Žreb nam nije bio naklonjen, te će, usled drugačijeg sistema, dve najveće ekipe u Srbiji, timovi sa najdužim stažom u eliti, snage odmeriti u polufinalu Kupa za region Centar, a samo će pobednik regiona na finalni turnir. U Hali “Zorka” nas očekuje spektakl, meč Metaloplastike i Crvene Zvezde. Obe ekipe su sa velikim ambicijama ušle i u ligu i u Kup Srbije, međutim, povrede su potpuno poremetile planove, te rivali svakako ne ulaze u duel idealno spremni, no to ne utiče na pobedničke želje. Mi smo optimisti, kapiten i trener stali su pred novinare na redovnoj konferenciji za medije, uvereni da ponovljen nastup iz prethodnih kup utakmica, posebno one u Beogradu u četvrtfinalnoj rundi garantuje pobedu. Večiti rukometni derbi uvek je inspiracija više.

– Uveren sam da sve zavisi od naše igre. U nekim duelima smo pružili sjajne igre, kadri smo da ih ponovimo, a ako to uradimo, siguran sam da ćemo pobediti. Kup je komplikovan ove sezone, naša grupa je najjača, mnogo više utakmica, ali to nije opravdanje. Imamo najviše ambicije u Kupu i sve rivale moramo pobediti ako želimo trofej – rekao je kapiten Miloš Mitrović.

– Mogu da kažem da sam optimista. Važno je da ne uđemo u grču u utakmicu, da budemo strpljivi, da budemo sigurni u sebe i svoj kvalitet. Ukoliko to postignemo i sutra, ali i u nastavku prvenstva i rezultati će biti mnogo bolji – smatra trener Vladan Jordović.

SUTRA JE ISTINSKI VEČITI DERBI SRPSKOG RUKOMETA, SUTRA JE SPEKTAKL, NEMOJ DA GA PROPUSTIŠ!!!!

HALA “ZORKA”, SUBOTA, 18:30!!!!