DA ZAPOČNEMO NOVI POBEDNIČKI NIZ

 

Rezultati u poslednja dva kola daleko su od zadovoljavajućih, ali nema razloga da klonemo, ni kao navijači, niti da pokleknu naši igrači i stručni štab. Ima još mnogo da se igra, liga je izuzetno izjednačena, a iako smo svi bili usmereni na slabije rezultate naše ekipe u protekle dve

nedelje, treba napomenuti da je bilo još iznenađenja koja su nama išla na ruku. Trenutni pogled na tabelu ne izgleda lepo, no nova serija pobeda za koju smo svakako kadri, doneće veliki skok i ponovo ćemo biti, ako ne u plej of zoni, onda jako blizu iste. Preduslov su pobede u dve utakmice u Šapcu, najpre sutra protiv Šamota, a potom i protiv direktnog rivala, beogradskog Partizana u subotu.

Tim iz Aranđelovca zadao nam je mnogo muka i bola prethodne sezone. Poraženi smo dva puta. Prvi poraz, pretrpljen u hali “Zorka”, u duelu gde smo veći deo utakmice imali prednost, a potom greškama u finišu omogućili gostima da se raduju, posebno je bolan. Ne samo da smo izgubili bodove, već se klub suočio sa neminovnim ispadanjem iz plej of konkurencije, odnosno upražnjenim mestom trenera posle ostavke Veselina Vukovića. Ipak, sve su to samo prisećanja, prethodna sezona deo je prošlosti, a mi moramo da obratimo pažnju na sadašnjost, zbog bolje budućnosti. Aranđelovčani su loše počeli ligu, već viđeni u grčevitoj borbi za opstanak “zube” su pokazali u Kaću, a potom i u trijumfu protiv jednog od pretendenata na titulu Crvene Zvezde. Itekako su namučili lidera iz Niša u prethodnom kolu, tako da poslednjih nekoliko utakmica treba da budu najbolje upozorenje našem timu u utakmici gde ima ulogu favorita.

– Povratkom Milenovića značajno su jači tim nego na početku sezone i to se vidi kroz rezultate. Imaju kvalitet, iskustvo, ali sam uveren da smo mi ti koji se sutra pitamo. Uprkos povredama i svim problemima, ako mi odigramo kako umemo, uveren sam u trijumf – rekao je Goran Trkulja.

SETI SE SPORTSKE SREDE, BUDI UZ SVOJ KLUB KADA JE NAJVAŽNIJE, BUDI U HALI SUTRA OD 18:30!!!!