Došen započeo svoju internacionalnu karijeru

Mladi pivot našeg tima Marko Došen, prihvatio je ponudu koja je stigla sa Kipra i  ostatak sezone će nastaviti u rukometnom klubu Anorthosis Famagusta sa kojima je potpisao ugovor do kraja godine sa mogućnošću produžetka na još godinu dana.

U razgovoru sa Markom saznajemo da su ga u novom klubu dobro prihvatili, što nam je drago, jer je on bio, jeste i uvek će biti deo plavo-bele porodice.
Ovde je sve super, odlično sam se uklopio. Primili su me kao člana porodice i ja sam im na tome zahvalan.  Moram napomenuti da su samnom i dva momka iz Srbije, Darko Pavlović i Nebojša Vojinović, koji su tu da mi pomognu da prevazićem sve poteškoće koje vas očekuju kada dođe do promene sredine – rekao je, sada već bivši pivot Metaloplastike, Marko Došen.

Mi se od srca nadamo da će se snaći u novom klubu i novoj sredini, kao i da će u nastavku svoje internacionalne karijere zablistati punim sjajem.

Želimo mu od srca da uspe u svojim planovima a poznavajući ga verujemo da mu volje ne nedostaje, a samim tim mu je i uspeh zagarantovan.  Na nama je da ga na tom putu podržimo i poželimo svu sreću.

SREĆNO MARKO!!!

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *