FOTO: Metaloplastika – Rudar Kostolac 26:27 (15:16)

Iako smo u ovaj meč ušli bez četvorice ključnih igrača (Brajović, Aziz i Đukić bili su sprečeni da nastupe za plave zbog povreda dok je Pisarić prehlađen), ali sa onima koji predstavljaju budućnost šabačkog rukometa, nikako nemamo opravdanje za propuštenu priliku i poraz koji smo kod kuće doživeli od Rudara iz Kostolca.
Moramo na kraju biti nezadovoljni. Ne zbog poraza koji nismo ni u jednom trenutku očekivali, već zbog velikog broja promašaja od kojih je čak šest bilo sa linije od sedam metara.
Sa druge strane i ako smo poraženi raduje igra onih igrača koji tek treba da predstavlja naš klub. Pokazali da se na njih neće računati tamo negde u budućnosti, već da se na njih koliko danas možemo da oslonimo. Odigrali su sa puno žara svaki minut ukazanog vremena i apsolutno opravdali ukazano poverenje šefa stručnog štaba Veselina Vukovića.

Posebnu zahvalnost i priznanje za sve što su učinili za naš klub dobili su Aleksandar Gligorić i Milovan Đenadić.

 

Aca je priznanje dobio za apsolutnu posvećenost klubu o kojem svoje poslovne obaveze i dužnosti obavlja punih tri decenije dok je popularni Đenka za 25 godina od kako je kao spiker vodio svoju prvu utakmicu našeg kluba. 

Hvala Vam na svemu što ste uradili i pružili za naš klub.

Pogledajte konferenciju za medije po završetku utakmice.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *