MI SE PITAMO!

Protiv Požarevljana je bilo neizvesno, uzbudljivo, što je najvažnije, na koncu uspešno. Mnogo utisaka je ostalo, mnogo toga da se „sabere“, no vremena nema. O Požarevcu se pričalo još u ponedeljak kada su trener i igrači analizirali dešavanja sa tog meča, a već od utorka ujutru misli su usmerene samo na „Slogu“ iz Požege. Rival koji nam toliko toga duguje. Propuštene prilike protiv njih odnele su titulu pre dve sezone, odnosno plej of prethodne, no sve to je prošlost, a sadašnjost je rival koji ima iste ambicije kao i mi, a dres sa njihovim grbom nosi veliki broj novajlija.

-Požežani imaju novog trenera Kraljevskog, iskusnog, kvalitetnog stručnjaka, dobili su vrlo jakog sponzora sa Islanda i prave projekat koji ima vrlo velike ciljeve, a već ove sezone žele u plej of. Imaju mnogo novajlija, a kako sam rođeni Požežanin koji je počeo karijeru upravo u Slogi znam koliko oni cene Metaloplastiku i koliko ih ime kluba inspiriše. Oni će dati i više od maksimuma, što ne znači da mi smemo težiti bilo čemu drugom osim pobedi. Ja sam optimista. Virus nas još muči, Jezdimirović ima povredu leđa, ali nadam se da će svi biti na raspolaganju u subotu – rekao je trener Vladan Jordović.

Pobeda u Poažrevcu nagoveštava niz trijumfa, uveren je naš srednji bek Saša Puljizović:

-Iza nas je teška utakmica, sledi još teža, protiv jakog, motivisanog, organizovanog rivala. Mi još gradimo sponu sa šabačkom publiko, ostali smo dužni protiv Niša i moramo sada vratiti „dug“ i uz borbenost pružiti igru koja će doneti dva boda. Uveren sam da se mi pitamo – rekao je Puljizović

Zar treba da ponavljamo? HALA „ZORKA“, SUBOTA, 18:30.

TREBATE NAM, DOĐITE, BUDITE UZ „PLAVE“!!!!!!