Minimalan poraz: RK „MAGLAJ“ – RK „METALOPLASTIKA“ 28:27 (13:13)

METALOPLASTIKA: Kljajić, Vladisavljević, Vorkapić 7, Milovanović 5, Dakić 1, Trkulja 2, Srdanović 1, Došen 2, Marinović 1, Brajović 3, Puljizović 2, Đukić 1, Jezdimirović, Mitrović (kap) 2, Mićić.​
U drugom meču sa našim domaćinima iz Maglaja, slavili su rukomtaši bosanskog premijerligaša. Izjednačen duel nosio je neizvesnost, nijedan rival nije stvarao veću prednost, a ne može se oteti utisku da su konačnom, minimalno trijumfu kumovali i domaći arbitri. Na samom početku stvorili su Maglajci prednost, mi smo se brzo vratili i igralo se do kraja u manjim talasima boljeg nastupa jednog od rivala, no na semaforu je vladala približna ravnoteža do kraja. U poslednjih nekoliko minuta Bosanci su ušli sa prednošću od tri gola, ali još jednom se „plavi“ vraćaju, imali su i napad za remi, ali recimo da napad nije iskorišćen, iako je preciznije da nije pružena ni prilika da se iskoristi.
​Trener Jordović je u petak pružio više prilike mlađim prvotimcima, dao mogućnost da se dokažu i možemo konstatovati da su ponuđenu priliku iskoristili. Još jednom se istakao Vukašin Vorkapić, a odličan meč odigrao je i Nemanja Milovanović.
​Već u ponedeljak „Metaloplastika“ putuje u Vrbas gde će se sastati sa Dinamom iz Pančeva koje se priprema u ovoj vojvođanskoj varošici.