Minimalan poraz u Novom Sadu: Vojvodina-Metaloplastika 27:25

Metaloplastika je u trećem kolu plej ofa poražena od Vojvodine u Novom Sadu. Iako su “plavi” dobro počeli meč, baš kao i na prethodnom gostovanju u Pančevu, imali i velikih +4 u 15. minutu, uspli su domaći da se već do poluvremena konsoliduju i prvi deo reše u svoju korist 14:12. U drugom delu, viđena je rovovska borba, pretila je Vojvodina preko raspoloženog, i danas nepogrešivog, Grozdanića, ali su naši igrači uspevali da održavaju ravnotežu, pre svega preko Vorkapića i Brajovića, koji su zajedno postigli više od polovine golova za ekipu Metaloplastike.

I pored nekoliko prilika da sa konstantih minus dva dođu i do izjednačenja, na kraju je Vojvodina privela utakmicu kraju i rešila je u svoju korist. Teško je reći šta je presudilo, ali sigurno da podatak da je Vojvodina na ovoj utakmici imala devet sedmeraca naspram nijednog dosuđenog za Metaloplastiku može da bude neki pokazatelj. 

Plej of se nastavlja sledećeg vikenda, kada će Metaloplastika dočekati Crvenu Zvezdu i pokušati da se novom pobedom zadrži u borbti za najviši plasman.