Novo pojačanje u redovima plavih

Sa nama je jedan od najperspektivnijih igrača na našim prostorima. Momak kome se smešila blistava budućnost, ali par nesrećnih okolnosti učinili su da napravi pauzu koja ga je odvojila od rukometnih terena

Sa nama je Milan Jovanović.
Milan je ponikao u Crvenki, da bi se preko Vojvodine uputio u internacionalne vode. Poslednje četiri godine proveo je u Francuskoj u ekipi Feniks Tuluzu.
Milan Jovanović je rođen 24. januara 1998. godine u Vrbasu i igra na poziciji levog beka. Još kao mlad igrač pokazao je neverovatan talenat i kao takav prošao je kroz sve reprezentativne selekcije a učestvovao je i na evropskom prvenstvu 2018 u Hrvatskoj.

Zašto Metaloplastika?
-_*Smatram da je Metaloplastika idealan klub za moj povratak na teren i da imam sve potrebne uslove i podršku svih u klubu.
Klub sa velikim ambicijama i mladom ali odličnom ekipom.*_- rekao je Jovanović posle potpisivanja ugovora sa našim klubom.

Srećni smo što u naše redove dolazi jedan iskusan timski igrač sa uvek velikim ambicijama i zahvalni smo mu što je naš klub prepoznao kao tim koji će ga na najbolji način vratiti među velikane srpskog rukometa.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *