Pobeda i u Kaću: JUGOVIĆ – METALOPLASTIKA 26:31

METALOPLASTIKA: Vorkapić 5, Milovanović 5, Dakić 3, Trkulja 1, Srdanović 1, Došen, Marinović 1, Brajović 5, Puljizović 2, Đukić 3, Mićić,  Jezdimirović 1, Todorović, Mitrović 4, Vladisavljević (6 odbrana), Kljajić (6 odbrana), Bomaštar.

Ruku na srce, nije baš sve štimalo u “plavom” taboru u ovoj proveri, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su naši igrači promašili neshvatljivo veliki broj šuteva, od kojih su veliki broj bili oni iz izglednih, zicer pozicija. Nešto bolje Šapčani su zaigrali u drugom delu, kada je prednost iznosila i do osam golova razlike. Standardno dobro funkcionisala je desna strana Brajović-Vorkapić sa ukupno deset golova, a svoj doprinos dao je i tandem levih bekova Milovanović-Đukić sa pet, odnosno tri postignuta gola. Vladisavljević je u drugom poluvremenu zabeležio šest odbrana uz visok procenat odbranjenih šuteva.

Treba napomenuti da se treneri obe ekipe u dodatnih 20 minuta šansu pružili mlađim igračima, i da je naš tim taj period rešio u svoju korist 10:8. Prve minute u dresu Metaloplastike zabeležili su kadetski reprezentativci Đorđe Pisarić i Milan Milić, koji su se po tri puta upisali u strelce.

Već u petak, nova destinacija i novi protivnik. Naša ekipa putuje u Aranđelovac na odmeravanje forme sa domaćim Šamotom.