Pred Požarevac: “Plavi” se pitaju

Stigla je pobeda protiv favorizovanog Železničara u pravi čas, i dobru atmosfefu iz pripremnog perioda samo učinila još boljom pred nastavak trke za bodove.

u subotu, u “našem” terminu, u goste nam stiže ekipa Požarevca, sa kojom smo u poslednje vreme uveli znali i umeli da izadjemo na kraj. Bilo je tu i uzbudljivih mečeva, poput onog iz prvog dela prvenstva, kada je Voja Brajović u poslednjim sekundama rešio meč, ali i onih koje smo pobedjivali sa 10 i više golova razlike.

“Požarevljani igraju bolje nego što tabela kaže, i sigurno da treba da budemo oprezni, ali ukoliko nametnemo našu igru, pobeda neće doći u pitanje”, siguran je Milutin Dragićević, pomoćni trener Metaloplastike.

 Prve, i to kakve, minute u plavom dresu, u Nišu odigrao je i Nemanja Gojkoović, Čačanin, koji je superligaški zanat ispekao i Slogi iz Požege. Zajedno sa Arsićem komandovao je zonom kojoj najefikasniji tim prvenstva ništa nije mogao, a u napadu čas pogadjao, čas delio lopte saigračima. On je u svom izlaganju motivisan pred novi debi, ovaj put pred domaćom publikom: “Lično ne osećam pritisak, samo jedva čekam da utakmica počne. Dobro smo trenirali ove nedelje, znamo šta i koliko Požarevac može, Todorović i Čavaljuga su odlični igrači, i biće izazov zaustaviti ih, ali u našoj dvorani, mi se pitamo.”

Subota, pola sedam!