Rukometno leto: Metaloplastika zakazala 10 utakmica!

Nakon skoro dvije nedelje rada na upoznavanju, sticanju neophodne fizičke spreme i uklanjanja nekih novih taktičkih zamisli, rukometaši Metaloplastike počinju odigravanje prijateljskih utakmica, koje, prije svih, novom šef stručnog štaba Đorđu Teodoroviću treba da pokažu da je na dobrom putu da svoju energiju, zamisli i veliko 19-godišnje iskustvo iz Norveške prenese na ekipu.

Raspored je napravljen tako, da će naša ekipa imati dosta raznovrsnog izbora protivnika, što čini da je dobar miks napravljen između domaćih i gostujućih utakmica. 

Već sutra, u subotu, 4. Avgusta, u gostima nam dolazi mađarski prvoligaš Komlo. Biće prva prilika da se nedavno komletirana ekipa sa četvoricom juniorskih reprezentativaca po prvi put nađe na terenu u relativno kompletnom sastavu. Zbog lakše povrede, nedostajaće zimsko pojačanje, Nemanja Gojković.

Nakon “mađara”, nakon dva “klasika” sa vicešampionom države, Železničarom iz Niša. Prva utakmica je na programu u Šapcu, u sredu, 8. Avgusta, dok će Metaloplastika staviti Nišu, već u subotu, 11. Avgusta.

Seriju utakmicu sa rumunskim ekipama, otvorićemo dvomeč sa ekipom Temišvara, u petak 17. i subotu, 18. Avgusta. Oba meča igraće se u Hali Zorka. Sledi, stavi u Rumuniju, na turnir u Temišvaru, gde će naša ekipa odigrati još dve utakmice.

Turnirski vikend očekuje “plave” i prva dva dana Septembra, kada ćemo igrati na međunarodnom turniru u Trebinju, zajedno sa domaćim Leotarom, Dubrovnikom i Lovćenom.

Finale predsezone, zakazano za sredu, 9. Septembra u Šapcu. Još uvek čekamo potvrdu protivnika za ovaj termin.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *