“SPARTANSKI” PROTIV SPARTAKA

Nedelja pauze je prošla, rukomet nam je nedostajao i kroz nekoliko dana se vraća. Naša “plava” ekspedicija odlazi na sam sever, putuje u Suboticu na još jedan okršaj sa ekipom visokih ambicija, timom koji želi u plej of. Odlazimo na megdan mladom, kvalitetnom “Spartaku”. Svakako rival za poštovanje, ali Subotičani i mi delimo visoke ambicije, te svakako idemo vrlo motivisani i sa najvišim ciljevima. Nisu nam Subotičani prethodnih sezona ostali u lepom sećanju. Po povratku u Super ligu umeli su, itekako, da nam stvore probleme. Dve sezone smo gubili od njih i u Šapcu i u Subotici, a tek pre dve, u onoj vicešampionskoj, uspeli smo da osetimo slast duple pobede. Prethodne sezone, nažalost Spartak pamtimo po najubedljivijem prvenstvenom porazu, baš u Subotici, kada je bilo 30:19, no neprijatna sećanja najlakše se brišu stvaranjem novih.

U Suboticu odlazimo na krilima dva uzastopna trijumfa, a dočekuje nas domaćin sa pobedom više u nizu. Metaloplastika ima bolji napad, Spartak bolju odbranu, no u sučeljavanju timova koji su navikli na pobede u poslednje vreme, neće biti mnogo mesta kalkulacijama.

Znak za početak meča biće dat u nedelju od 18:00, ponovo pred TV kamerama nacionalne televizije, a nadamo se da će poslednji zvuk sirene biti praćen sa visoko podignutim rukama igrača sa grbom najvećeg tima Srbije na srcu.

SREĆNO!!!