Stari znanci dolaze u Šabac: MISLIMO SAMO O POBEDI

Utakmica protiv niškog “Železničara” odlična je prilika za naš tim da se vrati na pobednički kolosek posle poraza od Crvene Zvezde. Nedovoljno dobra igra u napadu i mnogo grešaka koštalo nas je bodova u “Šumicama” no tempo Super lige ne dozvoljava mnogo vremena za analizu onoga što je prošlo, već nameće usmerenje ka onome što dolazi. Duel iz Beograda trener Jordović i prvotimci su analizirali i sada pripremaju okršaj protiv još jednog renomiranog rivala. Imamo veliko poštovanje za klub koji nam gostuje u subotu, ali želimo dva boda i to je jedino što nas interesuje.

Metaloplastika znatno uspešnija u novijoj istoriji od Železničara

– U Beogradu smo sedam od devet golova u prvom delu primili posle naših grešaka i kontri Crvene Zvezde. Imamo mlad tim, oscilacije su očekivane, ali trudimo se uvek da učimo iz naših grešaka i nadam se da ćemo to uraditi i ovaj put. “Železničar” je veliko ime našeg rukometa. Uprkos svim problemima, uspeli su da se stabilizuju i iako imaju samo jednog igrača iz Niša, tradicija rukometa u tom gradu čini da se svi koji nose grb kluba igraju sa više poleta. Ambiciozno su ušli u ovu sezonu, solidno su počeli, ali uveren sam da imamo sav neophodan kvalitet da se radujemo po zvuku sirene na kraju – rekao je trener Vladan Jordović na konferenciji za medije.

Optimista pred gostovanje “Želje” je i golman Vladisavljević, jedan od najboljih aktera derbija protiv Zvezde.

– Igramo pred svojim navijačima, na našem parketu, u našem gradu i bez obzira na rivala, uvek moramo biti mi ti koji se pitamo u takvim okolnostima. Respektujemo Niš, poštujemo sve što su bili i što su sada, ali nema razloga za strah. Mislimo samo o dva boda, samo trijumf nas može zadovoljiti i tako posmatramo stvari. Atmosfera je sjajna, jedva čekamo subotu. Nadam se da će nas i publika podržati u velikom broju – naglasio je Borislav Vladisavljević

SUBOTA, 18:30 – HALA “ZORKA”

STARO MESTO ZA NOVE ZAJEDNIČKE POBEDE !!!!!!

BUDITE UZ NAS!!!!