SUPERKUP: Lagator spreman za borbu Titana

Rukometaši Metaloplastike Elixir, osvajači Kupa prof. dr. Branislav Pokrajac za sezonu 2021/2022 i ekipa RK “Vojvodina” Novi Sad, aktuelni državni šampioni, boriće sa za trofej Superkupa Srbije za 2022. godinu.

Posle dobro odrađenog pripremnog dela uz samo jedan poraz od ekipe Politehnike iz Temišvara (bez četiri ključna igrača), idemo na finalnu utakmicu Superkupa gde nas čeka uvek neugodna i favorizovana ekipa Vojvodine. Ovo je prava prilika za obe ekipe, da se na najbolji način započne sezona, koja je na programu od 17. septembra.

Vojvodina ulazi u ovaj susret sa ciljem da se iskupi za propuštenim iz aprila ove godine, kada je u finalu Kupa Srbije posle dva produžetka ostala bez pehara, upravo protiv naše ekipe.
Metaloplastika Elixir uvek sa istim ciljem, želja za pobedom nikada veća. Naneti još jedan poraz šampionu, i na taj način staviti svima do znanja da smo mi ti koji ćemo naredne sezone voditi glavnu reč u Arkus ligi.

Utakmica Vojvodina – Metaloplastika Elixir igra se u petak, 9. septembra od 18 časova u hali “Lagator” u Loznici, a prenos utakmice možete pogledati na RTS 2 i ArenaSport 2.

BONUS VIDEO:

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *