VIDEO: Veliki park zamena za salu šabačke gimnazije

Drugi tim Metaloplastike, pod palicom Miodraga Kažića nastavio je sa treninzima pod otvorenim krovom. Ako ne u hali onda u parku.

Još uvek nije poznato da li će se, kada i kom formatu nastaviti takmičenje u PRLM Centar, zbog aktuelne situacije zvog pandemije korona virusa. Mnogo liga i sportskih dešavanja je još uvek pod znakom pitanja.
Sve to nije uticalo na mlade igrače drugog tima Metaloplastike, koji predvođeni trenerom Miodragom Kažićem, pokušavaju da nadoknade izgubljeno i najbolji mogući način dočekaju rešenje o eventualnom nastavku takmičenja.
Juče smo odradili prvi trening i nadamo se da će ovo brzo proći i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali. Radimo u po dve grupe po šest dečaka. Oni koji su sa strane nisu se mogli priključiti, nadam se da će ovo brzo proći i da će se i oni priključiti ekipi. Sam je početak trenanžnog procesa, tako da radimo malo trčanje, malo vežbe snage. Želja nam je da od ponedeljka krenemo i sa loptom kako bi počeli da radimo i na tehnici. U velikom parku radimo dok nas ne puste da krenemo u dvoranu, što će nadam se biti sledeće nedelje. – rekao nam je popularni Kaža, nekadšnji igrač a sada trener mlađih kategorija plavih.

Upornost i želja sa kojom prilaze treningu pokazuju da u njima leži pobednički mentalitet. Iako je odrađen tek drugi trening na njima, osim grča na licu, ništa ne ukazuje na višenedeljnu pauzu. Obaveze koje su postavljene pred njih trudili su se da maksimalno ozbiljno odrade, u čemu su definitivno i uspeli.

Da se vredno radi potvrdio je i Vukašin Antonijević, jedan od zapaženih igrača drugog tima plastičara, kada je predhodna sezona u pitanju.

Pogledajte deo treninga odrađenog danas u velikom parku.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *