ZA ZAJEDNIČKE POBEDE!

Dragi naši navijači Vaš Rukometni klub „Metaloplastika“ želi Vam srećne novogodišnje i božićne praznike. Iako smo organizaciono ojačali klub i svrstali ga među najorganizovanije sportske kolektive u državi, iako smo masovnost i kvalitet rada u školi rukometa podigli na visok nivo kakav dolikuje klubu i gradu bogate rukometne tradicije, rezulati su ono po čemu se sumiraju godine. Bila je ovo sportski teška godina za naš klub, rezultatski nismo 2017. godine bili na nivou najvećeg rukometnog kluba Srbije ikada, ali i kada nismo bili u vrhu tabele, Vi ste bili na nivou imena ovog veličanstvenog kolektiva. Svaka tabela posećenosti ekipa, našu Metaloplastiku svrstavala je na prvo mesto i neizmerno Vam hvala za svaku reč, lajk, šer, pozitivnu misao, aplauz podrške, ali i dobranamernu kritiku, koji ste uputili našoj upravi, trenerima i igračima tokom prethodnog perioda.

Obećavamo vam da ćemo svi raditi na tome da već 2018. godina bude blizu 2016. ili neke još uspešnije godine za nas. Naš stručni štab i igrači radiće predanije i više od drugih kako bi opravdali podršku koju im pružate i kako bi vam uzvratili zajedničkim radostima. Nećemo vas pozivati da podržite Metaloplastiku jer vi niste izvan kluba, vi ste deo Metaloplastike. Sve što Metaloplastika jeste bila i što će, uvereni smo, uskoro biti ne bi bilo izvodljivo bez podrške generacije Šapčana koji su živeli i žive za klub. Pozivamo vas da zajedno u 2018. godini izgaramo, svako u svom domenu, kako bi našu „plastiku“ vratili gde joj je mesto.

Biće 2018. Puna izazova, ali pre toga je dočekajte u velikom stilu. Vaš klub vam želi mnogo zdravlja i sreće, kao i ispunjenje svih želja koje su vama važne.

ZA ZAJEDNIČKE POBEDE!