ZASLUŽEN PORAZ!

RK “JUGOVIĆ” – RK “METALOPLASTIKA” 26:21 (13:10)

Kać. Gledalaca: 300. Sudije: Blagojević i Đokić.Sedmerci: Jugović 5 (4); MP 7 (4). Isključenja: Jugović 12; MP: 2 minuta

JUGOVIĆ: Vitas, Rodić, Petrović 2, Vujnić, Vrgović 5, Žikić 2, Milovanović, Babić 7, Andrić, Kočić, Marić, Ilijin, Ranisavljević 4, Karan 4, Bosnić 2, Momčilović.
METALOPLASTIKA: Mitrović, Vladisavljević, Kljajić, Milovanović 4, Dakić 2, Pisarić, Vorkapić 2, Došen 2, Brajović 1, Jezdimirović, Marinović 2, Đukić 5, Srdanović, Bomaštar, Puljizović 2, Trkulja 1.

Nekada se mnogo toga može reći u malo reči. Nema potrebe za dubljom analizom uzroka novog poraza, niti raščlanjivati na segmente dešavanja iz hale “Hram”. Jesmo bili favoriti pre utakmice, ali to nismo pokazali na parketu i cena je poraz. Domaćin je odigrao jedan od boljih, ako ne i najbolji meč ove sezone, prepoznao i iskoristio sve naše slabosti. Nedovoljno čvrsti u odbrani, preterano neefikasni u napadu, poraz je neminovnost. Uvek kada je rival rasterećen ulogom autsajdera, dovoljna je jedna iskra nade u iznenađenje da se igra rasplamsa, a mi smo dozvolili, ne samo da se iskra pojavi, već da se pretvori u preveliki, nekontrolisani plamen. Nije dobro posle poraza, ali nema druge nego da tražimo iskupljenje kroz pobede, već protiv Šamota. Ništa nije izgubljeno, pobede sve vraćaju u planirane tokove.