Zvezda nemoćna, dva boda stižu u Šabac

Fenomenalno veče plavih u sportskom centru Šumice. Ponovo smo odigrali još jednu utakmicu na vrhunskom nivou.
Od prvog minuta imali smo više želje za pobedom protiv neugodne Crvene Zvezde, kojoj je ovo prvi poraz u drugom delu sezone. Dobar početak naših momaka i već u dvanaestom minutu ozbiljnija prednost od šest golova, semafor je u tom trenutku pokazivao 9:3. To je bila i najveća prednost u prvom poluvremenu. Malo opuštanje i par grešaka dalo je priliku crveno belima da smanje prednost i na poluvreme odu sa zaostatkom od samo tri gola 10:13.
Drugo poluvreme fenomenalno otvara Domagoj Alilović sa četiri gola i plavi se ponovo vraćaju na +6. Sve posle toga je bilo u znaku Metaloplastike Elixir. Imali su naši momci i deset golova prednosti u 52 minutu 17:27.
Poslednjih pet minuta šef stručnog štaba plavih Vladan Matić ponovo je dao mladim igračima, koji nisu uspeli da odbrane visoku prednost i Crvena Zvezda serijom od 6:0 smanjuje rezultat i na taj način izbegla totalan potop.
Crvena Zvezda – Metaloplastika Elixir 25:28
Ponovo je u plavom dresu briljirao golman Šapčana Darko Arsić, koji je osmi put poneo titulu najboljeg igrača utakmice.
Metaloplastika Elixir:
Darko Arsić (deset odbrana), Vojislav Brajović 7 golova, Domagoj Alilović 6, Mateja Dodić 6, Milan Jovanović 3, Uroš Pavlović 2, Uroš Simić 2, Filip Milovanović 2 i Filip Pavković 1 odbrana.
« of 10 »

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *