BAŠ BOLI

RK “METALOPLASTIKA” – RK “PARTIZAN” 29:30 (15:14)

Dvorana: „Zorka“. Gledalaca: 1000. Sudije: Mošorinski (Novi Sad) i Pandžić (Zrenjanin). Sedmerci: Metaloplastika 8 (4), Partizan 3 (2). Isključenja: Metaloplastika 6, Partizan 12 minuta. Crveni karton: Marko Srdanović (Metaloplastika) u 22. minutu.
METALOPLASTIKA: Vorkapić 3, Pisarić 2, Srdanović 2, Došen, Marinović 4, Brajović 6, Đukić 2, Jezdimirović, Mitrović 1, Puljizović 2, Milić, Vladisavljević (2 odbrane), Trkulja 2, Milovanović 4, Kljajić (5 odbrana).

Mogli smo i do pobede, možda bi podela bodova bila i najrealnija, ali sve to pada u vodu jer smo na kraju morali da gledamo slavlje gostiju. Minimalan poraz je bolan po sebi, a posebno „vređa“ kada se doživi na način na koji smo to mi učinili. Treći put ove sezone rivali nose bodove iz Šapca, a ne možemo da se otmemo utisku da smo svaki put mi bili “krivci” za to.

Počelo je dobro, u izjednačenoj utakmici, uglavnom smo mi bili ti koji vodimo. Umeli smo da povedemo i sa tri razlike, međutim crveni karton Srdanovića delimično je poremetio, ali ne i potpuno pokvario našu igru. Ipak, prednost prepuštamo gostima sredinom nastavka, dopuštamo im da vode i sa četiri gola ralike. Delovalo je kod 26:29 na semaforu, šest minuta pre kraja, da je sve rešeno. Ipak, još j

 

 

ednom se dižemo, smanjujemo, a potom i potpuno anuliramo zaostatak golom Puljizovića. Minut pre kraja loptu ima Partzan, Stevanović pogađa za prenost gostiju. Ipak, uspevamo za kratko vreme izboriti sedmerac. Sve je bilo spremno za remi, međutim Marinović je neprecizan i bodovi odlaze u Beograd.

 

Nije lako, ali srećom nema mnogo vremena za tugovanje, već u sredu putujemo u Kostolac, a potom gostujemo i Mokroj Gori, utakmice gde treba popraviti utisak i ponovo biti deo plej of statusa.

Foto: Pavle Ranković (facebook.com/pavle.dexter)