Najava utakmice Crvena Zvezda – Metaloplastika Elixir

Pred nama je još tri utakmice na strani pre kraja prvenstva i tri veoma neugodna i teška protivnika. Idemo u goste Partizanu, Dinamu ali pre toga snage ćemo odmeriti sa Crvenom zvezdom, koja je dobar početak drugog dela sezone i bez poraza izlazi na megdan našim momcima. Ovo je možda i najneugodniji trenutak za gostovanje Zvezdi. Ali i mi imamo svoje planove i ciljeve, prva naredna prepreka na tom putu su upravo crveno beli. Imamo dobar niz u Super rukometnoj ligi i sigurnim stopama gazimo ka zacrtanom cilju. Plasman u plejofu je već obezbeđen a sada je ostalo da u njemu uđemo sa što bolje pozicije na tabeli.

Uroš Simić:
Nakon jako teške i dobre utakmice u Vojvodinu, očekuje nas jako teško gostovanje u Beogradu. Crvena zvezda je odličan tim, sa jako dobrim pojedincima iu poslednjih par utakmica pokazali su da su u jako dobroj formi. Očekujem jedan neizvestan meč, fer plej igru ​​sa puno dobrih poteza na obe strane. Nama je kao iu svakoj utakmici u glavi pobjede, nova dva boda, koja će nam osigurati dobru poziciju pred početak plejofa, nadamo se da ćemo to i ostvariti.

Vojislav Brajović:
Očekuje nas jedna teška i bitna utakmica, protiv Zvezde u Beogradu. Zvezda igra dobro u poslednje vreme sa novim trenerom, nezgodni su na svom terenu, ali znamo šta nam je cilj. Mislim da uz naš pravi pristup, dva boda neće biti upitna.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *