Dakić ponovo sa nama

Novo pojačanje na poziciji srednjeg beka u redovima naše Metaloplastike.
Još se sećamo sjajnih golova, dok je ovaj mladi igrač igrao na poziciji levog krila, da bi pravu afirmaciju stekao na poziciji srednjeg beka gde je ostao do danas.
Milan Dakić svoju sjajnu karijeru krunisao je na njenom samom početku, kada se kao dvadesetogodišnjak, sa Metaloplastikom, domogao pehara Kupa Srbije.
Iz Metaloplastike 2018. godine odlazi u Borac iz Banja Luke, gde je za tri sezone podigao pehar kupa i okitio se šampionskom titulom. Kao jedan od nosilaca igre početkom sezone odlazi iz Republike Srpske i započinje internacionalnu karijeru.
Poslednji šest meseci igra u Saudijskoj Arabiji iz koje kao iskusan i prekaljen igrač, dolazi ponovo u Šabac.

Zašto Metaloplastika?
-“Ponajviše iz porodičnih razloga i zbog toga što znam kako se radi u klubu i kakva je organizacija u samom klubu i oko njega.” – reči su, mladog ali već velikog, Milana Dakića.

Poznavajući Milana, sigurni smo da je ovo veliko pojačanje za nas. Ovim potezom, Metaloplastika je na poziciji srednjeg beka, dobila jednog borbenog i maštovitog igrača. Igrača koji je svojim zalaganjem i borbenošću u mnogo utakmica donosio prevagu u korist svog kluba, kako kod nas tako i u ostalim klubovima za koje je nastupao.

Milan Dakić je rođen 5. avgusta 1996. godine.

Dobrodošao u naš klub, dobrodošao u Šabac!

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *