Elixir Zorka generalni sponzor RK Metaloplastika

Rukometni klub “Metaloplastika” sada nosi zvanično ime Rukometni klub “Metaloplastika Elixir”. Najveći rukometni klub u Srbiji i poznata šabačka kompanija “”Elixir Zorka”, deo Elixir grupe, potpisali su ugovor o saradnji i sponzorstvu.

Slogan saradnje je “Šampioni igraju dok ne pobede”. Novi generalni sponzor šabačkog rukometnog kluba uvereni su da je saradnja put ka novim pobedama.

Đurković: Klupski put do uspeha lakši uz pouzdane partnere (foto: Glas Podrinja)
Đurković: Klupski put do uspeha lakši uz pouzdane partnere (foto: Glas Podrinja)

-Mi smo pouzdan partner lokalnoj zajednici, Gradu, a znamo da je i Zorka deo istorije Šapca. Saradnja sa Metaloplastikom je saradnja dva brenda grada sve u cilju pobeda na različitim poljima. Mi želimo da budemo šampioni u našem poslu kroz kvalitet, pouzdanost, kao takvi smo već prepoznati i nadamo se da ćemo doprineti da i Metaloplastika ostvari šampionske ambicije – rekao Stefan Komazec, generalni direktor kompanije Elixir Zorka.

Parneri za uspešnu sadašnjost i budućnost - generacija 2008. šampioni Srbije (foto: Glas Podrinja)
Parneri za uspešnu sadašnjost i budućnost – generacija 2008. šampioni Srbije (foto: Glas Podrinja)

Metaloplastiku krasi slavna prošlost, ali i uspešna sadašnjost sa jasnim planom za blistavu budućnost. Ciljeve će lakše ostvariti uz pouzdane i uspešne partnere.

-Zadovoljstvo nam je što je jedna uspešna kompanija kao Elixir prepoznala u Metaloplastici iskrenog sportskog prijatelja i saradnika. Pobednici prate pobednike i ova saradnja je deo zajedničke vizije uspeha. Rukovodstvo kluba je od početka mandata posvećeno približavanja kluba gradu i privrednim subjektima i ugovor je dokaz uspeha na tom polju. Veliko hvala rukovodstvu Grada koje je shvatilo značaj Metaloplastike kao brenda. Naše ambicije su najviše, šampionske i želimo da taj trofej donesemo u Šabac – izjavio je predsednik UO kluba Branislav Đurković.

gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić (foto: Glas Podrinja)
gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić (foto: Glas Podrinja)

Ugovor o generalnom sponzorstvu je važna vest, ne samo za navijače Metaloplastike, već i Grad, naglasio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

– Uspešna kompanija i veliki klub ujedinili su snage u misiji povratka Metaloplastike na staze uspeha na državnom i regionalnom nivou. To je veliki dan i za Šabac u godini kada je Metaloplastika osvojila Kup, angažovala veliko trenersko ime kao što je Vladan Matić, kada je hala “Zorka” u vlasništvu Grada. Želim potpisnicima uspešnu saradnju i da zajedno, uz podršku Grada Metaloplastika Elixir postane šampion Srbije u seniorskoj konkurenciji – istakao je gradonačelnik.
Izvor: Glas Podrinja


Prilog: RTV AS Šabac
Bonus video:

 

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *