Nov igrač u plavim redovima – Metaloplastika Elixir ispred PSŽ-a

Danas Vam predstavljamo još jednog novog, mladog igrača u redovima plavih.

Iz “Grada svetlosti”, Pariza u mali Pariz, stiže jedan od perspektivnih mladih igrača PSŽ-a, koji je prošao sve selekcije popularnog kluba a čiji koreni vuku iz našeg grada. Iako rođen u Francuskoj nije bilo nedoumice kada je u pitanju koji nacionalni dres obući, juniorski je reprezentativac Srbije.

Sa nama je Igor Milovanović.

Igor je rođen 9. juna 2004. godine i igra na poziciji pivota. Svoju dosadašnju klupsku karijeru krunisao je prošle godine kada je sa ekipom PSŽ-a osvojio šampionat Francuske za igrače do 18 godina, a u Šabac dolazi pun motivacije i željan novih dokazivanja i novih titula.

Zašto Metaloplastika Elixir?

-U ovom trenutku, mislim da je to najbolji izbor za mene. Jer je to klub sa istorijom, i isto zato što potičem odavde. Prethodnih pet godina, provodim svoje raspuste u Šapcu i paralelno treniram sa ekipom. Imam dosta reprezentativnih saigrača u ekipi, sa kojima sam dosta proveo vremena na okupljanjima. Velika mi je čast što sam dobio poverenje kluba i što ću nositi dres čuvene Metaloplastike. – rekao je u razgovoru za naš klub Igor Milovanović.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *