Počelo dobro: RK „MAGLAJ“ – RK „METALOPLASTIKA“ 31:36 (16:13)

METALOPLASTIKA: Kljajić, Vladisavljević, Vorkapić 11, Milovanović 2, Dakić 1, Trkulja 5, Srdanović 3, Došen 1, Marinović, Brajović 2, Puljizović 4, Đukić 1, Jezdimirović 3, Mitrović (kap) 2, Mićić, Todorović

Neka se po jutru dan poznaje. Počeli smo pripremne utakmice pobedom, a ako neko pomisli da to u prijateljskom meču nije važno, demanti je mogao dobiti gledajući prvi deo dvomeča u Maglaju. Tempo, borbenost i želja za pobedom kod oba tima nisu ni najmanje zaostajali za prvenstvenim mečevima.

Bolji su na početku i tokom prvog dela bili domaći. Nije bilo velike rezultatske prednosti, ali su kontrolisali igru i rezultat, a to se oslikalo i kroz konačnih 16:13 posle prvog poluvremena. Kabrić i Ćosić predvodili su svoj tim.

Ipak, optimizam nama donosi nastup u drugom poluvremenu. Nije loše odbrana funkcionisala ni u prvom delu, ali je u drugom potpuno bljesnula. Defanziva 6-0 brzo je dala rezultat, a u kombionaciji sa napadom predvođenim Vorkapićem na krilu i tandemom novajlija Puljizović – Trkulja, stvorila je najpre poravnanje, a potom donela i prednost. Čim smo poveli više vođstvo nismo gubili do kraja. Imali smo odgovor na svako približavanje Maglaja i na kraju rutinski meč rešili u svoju korist. Dobar nastup imali su i čuvari mreže Vladisavljević i Kljajić.

Trener Jordović pružio je priliku skoro svim igračima. Već danas nas očekuje novi meč protiv istog rivala na istom mestu.