Arsa se vratio!

Nakon tri pojačanja „u polju“, ekipu Metaloplastike je pred kraj prelaznog roka pojačao i Darko Arsić!
29-godišnji golman rođen u Vranju, potpunu afirmaciju doživeo je baš u našem klubu. U tom periodu pored statusa reprezentativca koji je stekao, sa Metaloplastikom je igrao finale Čelendž kupa i osvojio Kup Srbije.
Arsić dolazi kao slobodan igrač iz skopskog Metalurga sa kojim je protekle dve sezone nastupao u EHF Ligi Šampiona. Arsić je potpisao ugovor do kraja sezone, i nesumnjivo biće veliko pojačanje za našu ekipu. Njegovim dolaskom, golmanski roster ostaje sa 3 člana, pošto je sa Stankom Kljajićem sporazumno raskinut ugovor i on je slobodan u izboru nove sredine.

“Darkovim dolaskom uspeli smo da se značajno pojačamo, i siguran sam rešimo goruće pitanje golmana koje nam je u prvoj polusezoni odnelo neke već “upisane” bodove. Na sličan način smo dovođenjem Matičića iz Crvene Zvezde želeli da poboljšamo realizaciju sedmeraca i sa krilnih pozicija. Što se tiče bekovskih pozicija, Gojković je već proveren superligaški igrač i od njega zaista puno očekujemo. Takođe, svesno smo nekim odlascima napravili prostor za mlade igrače poput Đukića, Pisarića i Milića, koji će sa starosedeocima Dakićem i Brajovićem verujem uspešno izneti ovu sezonu. Smatram da smo uradili generalno dobar posao u ovom prelaznom roku, i da ćemo uspeti da se uključimo u borbu za play off, kao i da ćemo se plasirati na finalni turnir Kupa Srbije”, rekao je za klupski sajt direktor kluba Slaviša Stojinović.